Λίγα λόγια για εμάς

Η ΑΠΑΞ είναι μία εταιρία που ιδρύθηκε από την Στέλλα Μαλλιαράκη, γεωπόνο Τ.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος.

Οι οικολογικές ανησυχίες της και η μεθοδικότητα της που την ώθησαν να εργασθεί στην μελέτη και υλοποίηση παραγωγής του πρώτου ελαιολάδου με αρνητικό ισοζύγιο άνθρακα, αντικατοπτρίζονται στην ευρύτερη φιλοσοφία που διέπει την ΑΠΑΞ.

 Η ΑΠΑΞ στελεχώνεται από επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων με εμπειρία και πιστοποιήσεις.

 Η ΑΠΑΞ έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και υποκατάστημα στις Μοίρες. Λειτουργεί με την ειδική άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του νόμου 3919/2011 με αριθμό 722.

 

Η φιλοσοφία μας

Εμείς οι άνθρωποι της ΑΠΑΞ αναζητούμε λύσεις δίνοντας προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα, στην ασφάλεια για τους εργαζόμενους και τους πελάτες, στις επιπτώσεις των εφαρμογών μας στην περιουσία σας και βεβαίως στο περιβάλλον.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς και συστηματικά μέσα από σεμινάρια,

από εκθέσεις, συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα και πολύ-πολύ διάβασμα..

Τηρούντες την Ελληνική νομοθεσία και τις Κοινοτικές οδηγίες, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εισάγονται από το επίσημο δίκτυο των Εταιριών παρασκευής.

Συγχρόνως δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη σωστή δοσολογία, και τον απαιτούμενο τρόπο εφαρμογής, πράγμα που συχνά κάνει... τη διαφορά.

 

Email:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
Σχόλια:
Επισύναψη αρχείου:
Αντίγραφο
 

Επιφάνεια:

Ταχυδρομικός κώδικας:

Κόστος απεντόμωσης: -


*Για μυοκτονία ισχύει η ίδια χρέωση. Εάν συνδυαστεί με απεντόμωση, δίνεται έκπτωση 20%. 

*Για το κόστος απολύμανσης σε επαγγελματικούς χώρους, δημόσιους χώρους, πολυκατοικίες κ.λ.π., παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

*Οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.